Ipari Termék- és Formatervező képzés » NYME-SKK

Terméktervező

képzésünk bemutatása

A formatervező a formák megálmodója, a mérnök pedig e formák kivitelezője, megvalósítója. Az IpariTermék- és Formatervező mérnök mindkét világban otthonosan mozog. Ha hozzánk jössz tanulni egyszerre mindkettőt megkaphatod! Ha úgy érzed, hogy sok benned az ötlet, a kreativitás akkor biztos, hogy nálunk helyed van! Itt lehetőséget biztosítunk a benned rejlő tehetség kibontakoztatására, alkothatsz, teremthetsz – és mi ehhez minden segítséget megadunk.

Ma már az élet minden területén éles verseny folyik a termékek minőségének folyamatos fejlesztéséért, a sikeres használati termékek megvalósításáért. Ha részese akarsz lenni ennek a kihívásnak – mint leendő tervező – akkor közöttünk a helyed! A mi specialitásunk az integrált tervezés, ami azt jelenti, hogy a termék megálmodásától a piaci bevezetésig, a műszaki dokumentáció elkészítésétől az életciklus elemzésig mindenre figyelünk. Ennek eredményeképpen a termékek gazdaságosak, esztétikusak, funkcionálisak, környezetbarátok – összességében sikeresek – lesznek.

Az Ipari Termék- és Formatervező mérnök a művész és a mérnök kvalitásait ötvözi; biztosítja a forma és funkció összhangját, a termék sikerét. Az ilyen szakemberek ma világszerte nagyon keresettek, így biztosítva lesz a jövőd!

Miért jöjjek éppen Sopronba?